WBF MOVE Grant još uvijek podržava regionalne aktivnosti zemalja Zapadnog Balkana




Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore
Univerzitet Crne Gore

Prodekan za međunarodnu saradnju Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore, doc. dr Bojan Mašanović, dobitnik individualnog granta u okviru Western Balkan Fond MOVE grant šeme za regionalne projekte, proveo je 12 dana (30. April – 12. Maj) u Novom Sadu sa ciljem da sa predstavnicima Savez hokeja i klizanja na ledu Vojvodine (SHKLV) pripremi Strategiju razvoja hokeja na ledu u Vojvodini za period 2025-2030.

Prodekan Mašanović se tokom prvog grant perioda sreo sa novim predsjednikom Savez hokeja i klizanja na ledu Vojvodine (SHKLV) Ivanom Mašanovićem, predsjednikom klizačkog klub Aksel Ivanom Šćepanovićem i predsjednikom hojejaškog kluba NS Stars Draganom Pajićem, i kaže da je prvi dio planiranih aktivnosti uspješno obavljen, te da se raduje svakom sledećem koraku.

Western Balkan Fond je pokrenuo "MOVE" grantove, čiji će se pozivi raspisivati tri puta godišnje, sa ciljem da se finansijski podrže reginalane inicijative u prioritetnim društvenim oblastima. Grantovi za mobilnost pružaju finansijsku podršku za pristup kretanju i učešće u širokom spektru inicijativa/aktivnosti sa ciljem da se osigura profesionalna i lična razmjena iskustava u regionu Zapadnog Balkana.



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.