Dr Isak Adižes o formuli uspjeha jednog preduzeća ili države 23. maja na Ekonomskom fakultetu




Dr Isak Adižes o formuli uspjeha jednog preduzeća ili države 23. maja na Ekonomskom fakultetu

Poštovane koleginice i kolege,

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na predavanje jednog od vodećih svjetskih eksperata u oblasti organizacije i menadžmenta dr Isaka Adižesa pod nazivom Šta je formula uspjeha jednog preduzeća ili države? u četvrtak, 23. 5. 2024. godine sa početkom u 11:00 h u sali Mediteran na Ekonomskom fakultetu.

Predavanje ovog počasnog doktora nauka Univerziteta Crne Gore, povodom obilježavanja pola vijeka od osnivanja Univerziteta Crne Gore, organizuju Ekonomski fakultet i Crnogorsko udruženje poslodavaca (CUP) na osnovu potpisanog Memoranduma o saradnji.

Dr Isak Kalderon Adižes tvorac je metodologije koja nosi njegovo ime i renomirani je konsultant kompanija i vlada širom svijeta. Poznat je po svom jedinstvenom pristupu upravljanju organizacionim promjenama zasnovanom na procesu kojim se izgrađuje uzajamno poštovanje i povjerenje.
Njegov pola vijeka dug naučni i pedagoški rad dao je izuzetan doprinos razvoju teorije i prakse nauke o organizaciji i nauke o menadžmentu, a njegove knjige Upravljanje životnim ciklusima preduzeća, Upravljanje promjenama, Težnja ka top formi i Stilovi dobrog i lošeg upravljanja prevedene su na 22 jezika.

Link za obaveznu prijavu OVDJE.

Dobro došli!



Ne propustite nijednu važnu vijest, pretplatite se na vijesti Akademski forum.